24 aug

Blixtar och dunder.

Det har åskat rätt mycket sedan vi kom tillbaka, men ovädret i natt tog nog priset! Jag vaknade av en knall som skakade hela huset och jag trodde att ett rymdskepp hade slagit ned i trädgården! Regnet vräkte ner och jag som egentligen älskar åskoväder tyckte faktiskt att det kändes lite läskigt. Jag gissar att blixtarna får bättre fart här i dalen mellan bergen…

Så här såg det ut strax innan solnedgången (Vilken sol?) några timmar innan åskan väckte mig och resten av familjen.

22_7

22_8

2 thoughts on “Blixtar och dunder.

  1. Oj, vilken pampig vy! Mycket bättre än den jag har över E4an som passerar genom Stockholm. =)

    Berg är mäktiga och så otroligt vackert!

    MVH
    Elin

    • E4an som är så hemtrevlig! Och fullproppad av bilar alldeles för det mesta… 😉 Jag trodde jag skulle sakna hav och sjöar då jag flyttade hit, men bergen är inte dumma de heller. Tack för att du tittade in!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *