21 aug

20 år.

Vissa saker är mer värda att fira än andra. I går var det 20 år sedan vi gifte oss i Stockholm, maken och jag. Efter lördagens bröllop kan jag konstatera att just våra festligheter knappast gick till historien som något att lägga på minnet. Att vi fortfarande är tillsammans, starka och med hopp om många vackra minnen framför oss, är däremot väl värt att fira! Att inte ta varandra för givna är A och O i ett förhållande, men det är lätt att glömma vad som är viktigt i vardagslunken mitt i den oreda och röra som även ett ”normalt” liv med barn och tonåringar orsakar. Jag är tacksam för allt jag lär mig av och genom K och för det vi har tillsammans.

Vi bestämde oss för att gå till Cheesecake Factory tillsammans med barnen för att fira den stora dagen. Det var ett vist beslut. God mat, mycket mat och mat i rättan tid skulle vissa ha sagt. Själva cheesecaken tog vi med oss hem eftersom ingen hade plats i magen då middagen var uppäten. Jag åt två tuggor av min tårtbit till kvällsmat och lät 18-åringen ta hand om resten till frukost i morse. Kommer du till USA är det värt att vänta i kö i en timme för att äta på det här stället.

Ps: Ursäkta det konstiga utseendet på den här bilden, men jag tog bort färgen eftersom vi såg ännu prickigare ut på kamerafotot som togs i ljus som uppenbarligen inte var tillräckligt.

20_5

2 thoughts on “20 år.

  1. Visst är det god mat!? Ska försöka ta lite ledigt och ta med min mamma dit när hon kommer. Bara hon och jag. Får se hur det går… Jag var på IKEA på kräftkalaset själv och det slutade med att jag satt och stressåt som om jag hade tre barn att mata och skala kräftor till (fast de var hemma), haha.

    • Jag tycker det är en utmärkt idé! Vi har aldrig gått ut och ätit särskilt mycket. Mest för prisets skull, men också för att vi helt enkelt gillar att laga mat själva och vet vad vi får… Den här maten uppskattar vi dock alla. Alltid fräscht och något för alla smaker utan att det blir ”rörigt”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *