19 jul

Bröllopsupptakt.

I augusti gifter sig min bror och min (blivande) svägerska. Idag var de bjudna på annat bröllop, så vi passade på att övningsbarnvakta den ettåriga brorsdottern som under sina föräldrars bröllopsdag ska få vara i storkusinens ömma vård.

Nu sover den lilla gott och förhoppningsvis har dagen som ligger bakom henne inte givit några större psykologiska trauman. Jag är så stolt över dottern som har fortsatt visa sig vara en naturligt vårdande och kärleksfull barnvakt.

20140719-201716-73036678.jpg

2 thoughts on “Bröllopsupptakt.

    • Det här är din namne, en riktig godbit precis som du! 😉 Vi har haft det alldeles fantastiskt och det är knappt så man tror att vi bor i Sverige med den här värmen. Jag tror aldrig barnen har badat så mycket som i år och till och med jag har doppat mig betydligt oftare än vanligt. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *