16 jun

Karlskrona, Sweden via NYC.

Somrarna i Utah är heta och torra. Det torra tycker jag är trevligt, men hettan står jag inte ut med. Att dag efter dag få uppleva temperaturer över 30°C uppskattas av maken, medan jag mest uppskattar de i närmaste tropiskt varma kvällarna. Därför är jag innerligt tacksam över att jag och barnen har möjlighet att åka till Sturkö över sommaren. Mest av allt åker vi ju hem för att träffa nära och kära, förstås.

I år har vi en toalett, en ny vägg med fungerande ytterdörr, målade innerväggar, algtvättade ytterväggar, fina trägolv, pimpade mat- och vardagsrum samt en dusch med stor varmvattenberedare att se fram emot. Vi tackar kommunen för möjlighet till kommunalt vatten och avlopp, föräldrarna för pengarna till kommunen och mina syskon och deras familjers fantastiskt hårda kroppsarbete som gjort detta möjligt. Det känns som att jag har massor av arbete att betala igen nu när jag kommer.

Jag skriver näst när jag har tillgång till wi-fi eller då jag kommit fram och fått ordning på saker och ting. Tjing!

26_4

Hej Sturkö! Snart ses vi igen.

6 thoughts on “Karlskrona, Sweden via NYC.

    • Tack fina du! Vi fick några solhärliga dagar innan regnet kom som så många andra midsommarhelger. Det viktigaste är personerna som finns här och vi rubbas inte så lätt av några regndroppar… Kram!

  1. åh, monnah :)! önskar en fin resa och en fantastisk sommar! om två veckor dyker vi också upp i sverige – barnen är redan så uppspelta ;).

    kram,

    • Härligt att ni också får uppleva den svenska sommaren då den är som bäst. Barnens stunder vid sandstranden lär väl kännas lite kyligare än hemma.

      • Halva kommentaren försvann! Är du inne i Stockholm under första veckan i juli så ropa, för då är kanske jag i trakterna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *