04 jun

Debra Bonner och värdet av undervisning.

Vet du vem Debra Bonner är? Nej, det visste inte jag heller. Äldsta dottern hade nöjet att få besök av Debra under sista körlektionen i skolan förra veckan. Hon kom för att undervisa dem i röstvård och ge dem lite sångtips och i samband med det fick de också möjlighet att skriva upp sig för att få en gratislektion, eller konsultation, av henne. I måndags kom vi hem till Debra, jag och E. E var nervös, men Fru Sångfågel tog sig an henne på en gång och körde järnet med henne från första början. På tio minuter fick dottern till en härlig och fyllig klang i rösten och nervositeten lade sig av bara farten.

Debras lektioner kostar $150 (1000 kr) för en halvtimme. Efter de där tio minuterna kunde jag förstå att hon tar ut den avgiften för att hon är värd pengarna. Jag förstår att också hennes elever tycker att hon är värd priset. Här är några av dem:

Aaliyah Rose (Radio Disney Music Awards)

Madilyn Paige (The Voice-finalist)

Kevin Yungman (Broadway)

$150 för halvtimmeslånga lektioner är nog något föräldrar satsar på sina barn om de ser dem som kassakor eller om deras barn uppvisar potential att bli Broadwaystjärnor eller nästa American Idol. Vår dotter har en vacker röst, men jag tror inte hon har ambitionen att bli någon stjärna. Därför får hon nog nöja sig med Debras assistenter och gruppundervisning tillsammans med nio andra ungdomar, $25 i veckan, från och med i höst. Det känns som att det är lite mer överkomligt. Hon började med ett tredagars musikläger i går och är mycket nöjd, så jag tror att det blir jättebra!

3_8

Ps: Sitter utanför Debras summer camp och väntar på E (hon hinner vara med några dagar innan vi åker till Sverige). Det låter BRA!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *