02 jun

Solnedgång över Provo, Orem och Utah Lake.

I går kväll åkte vi upp i bergen för att få uppleva solnedgång från första parkett. Paret som gjort detsamma för att ta sina förlovningsbilder var nog rätt glada.

2_9

2_10

2_11

2_8

2_13

2_5

2_7

2_6

2_3

2 thoughts on “Solnedgång över Provo, Orem och Utah Lake.

  1. Vilka fantastiska bilder! Och då kan jag tänka mig att det var än vackrare ståendes där. Vilken lycka att få dela stunden tillsammans. Och som alltid slås jag av vilket otroligt landskap ni har runt omkring er. Imponerande!

    Ta hand om varandra och njut av fina dagar!

    Kram

    • Det är verkligen vackert, men bara vackert på ett annat sätt än den svenska skönheten. Bara för att bergen, färgerna och vidderna är större och mer färgstarka betyder det nödvändigtvis att det är bättre. Jag njuter av det jag har här och är tacksam över att ha möjligheten att få njuta av Sverige i två hela månader. Tack och kram tillbaka till dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.