26 maj

Mors Dag 2014.

26_2

Jag är så tacksam över de här smällkaramellerna.

26_3

Resten av familjen tog hand om mig och jag bjöds på de godaste dumplingarna hitintills! Den här gången var de gjorda på fläsk- och kycklingfärs. Vi åt alla tills magen stod i fyrkant… Den där såsen med sesamolja, färsk ingefära och vitlök är riktigt smaskig.

26_5

Efter maten önskade jag en utflykt, så vi åkte till Battle Creek Falls som ligger en kvart härifrån. Varm promenad, men det kändes värt det då jag och yngsta dottern tog en snåldusch i själva vattenfallet.

26_4

Det bästa med naturen är naturen själv. Vi är bara gäster i någon annans hem då vi är där. Dagens behållning var de vackra, gula och enorma fjärilarna swallowtails. Tyvärr fick jag inte till något vettigt foto, men så här ser de ut.

26_7

Den här skönheten satt i ett träd och såg kunglig ut. Nu finns det hur många olika fågelarter som helst här i Utah, så det är inte lätt att artbestämma. För mig räcker det att vi fick njuta av att få vara en del av det stora för en liten stund.

2 thoughts on “Mors Dag 2014.

  1. Vilken härlig dag du fick!

    …nämen det är ju en makaon tänkte jag, och googlade, men det var visst en släkting. Nu vet jag lite mer om riddarfjärilar. Tack!

    • Ja, det var precis vad jag behövde faktiskt! Och tack för översättningen på fjärilen. Makalöst vacker och stor…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *