27 apr

En ovanligt vanlig lördag.

26_3

Poe i all sin prakt. Hon visar sitt snyggaste jag också efter en hel dag ute i regnet till skillnad från vissa andra. (Jag kan inte låta bli att låta fjäderfäna vara med lite då och då. De är så hemtrevliga och söta!)

I går fick vi ett par oväntade svenska vänner på besök med tio minuters förvarning (tur att jag hade köpt ett bautarevben till middagen), i eftermiddags trillade en annan förbi bara-så-där och för någon timme sedan kom åter en familj för att tala om att de kommer på middag i morgon kväll. Det är precis som det ska vara! I kväll tar vi semester och åker till min mammas kusin och spelar spel och äter ”goodies”. Vi har alltid trevligt tillsammans med C och G och jag är så tacksam över att vi har dem här!

Träden börjar bli mer gröna än vackert rosavita. De här vinteräpplena är de sista som blommar tror jag. Det ska komma snö i morgon så vi laddar med vinterjackor och ett glatt humör. Hoppas att du mår bra och att din helg är precis så fantastisk som helger ska vara.

26_1

2 thoughts on “En ovanligt vanlig lördag.

  1. ”… och för någon timme sedan kom åter en familj för att tala om att de kommer på middag i morgon kväll. ”??? Är det så det går till over there? Lite märkligt kan jag tycka! 🙂

    • Ja, alltså, de skulle ha kommit för ett par veckor sedan, men då blev de magsjuka. Nu var de i närheten och berättade att om det skulle bli någon middag så fick vi ta det på söndag kväll eftersom de snart far tillbaka till Sverige. 😉 Annars kan jag hålla med om att det hade varit lite märkligt. Haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *