11 nov

Dagens skärmsamhälle…

… har påverkat mänskligheten på sätt som kanske inte alltid kan anses vara speciellt bra. (Spelberoende barn ska jag skriva ett inlägg om nästa vecka.) Något som jag däremot är fantastiskt tacksam över är de riktiga vänner jag lärt känna genom scrapforum och i bloggvärlden. Jo, för så är det. Jag har ett rysligt stort kontaktnät med ”vanliga” släktingar, vänner och bekanta, men så finns det också några cyberbekantskaper som faktiskt har blivit mina vänner på riktigt. Några av dem träffar jag då och då och några andra har jag kanske inte träffat än, men de känns likafullt viktiga i mitt lilla liv.

En finfin människa jag hade lyckan att snubbla över är Lotta. Idag bjuder hon på en fantastisk bildkavalkad som jag blev så glad av att jag bestämde mig för att skicka er vidare till hennes inlägg.

One thought on “Dagens skärmsamhälle…

  1. Åh, du rara kvinna,! De där fina orden som gör mig alldels varm inombords skickar jag tillbaka i stort fång till dig. Du vet hur mycket jag uppskattar dig och vår vänskap här i bloggrymden och jag kan bara instämma i dina ord om hur fina vänskapsband som formas tack vare internet. Jag är så glad över att jag fann din blogg den där gången innan jag själv ens börjat blogga. En kvinna med ett större hjärta än ditt får man leta efter. Tack för att du finns där ute! 🙂

    Kram Lotta

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *