16 jan

Torsdag hos mig.

16_1

Titta! Sjalen är på gång. Några varv här och några där så blir den nog klar innan nästa vinter i alla fall… Att sticka med det här garnet är som att ha ett eget litet gosedjur i famnen. Jag saknar fortfarande Milla ganska ofta. Det är något särskilt med en katt! Nu önskar jag bara att man inom en snar framtid ska utveckla en anti-allergen så alla allergiker också kan umgås med pälsdjur.

16_2

Julkorten som kom gjorde mig lika glad som vanligt! Jag älskar helt enkelt ”vanlig” post. Inte räkningar. De räknas inte. (Haha.) Det här vackra änglakortet får fortsätta följa med oss länge till. Jag hängde upp det på magnettavlan i köket. Tack S!

16_4

Älskar ”vår” minigrannhäst. Så sällskaplig och trevlig. Påminner rätt mycket om en gris faktiskt.

16_5

Är du trött på att jag lägger upp foton på bergen så ofta? Jag tröttnar i alla fall inte. Jag tycker de är magiska.

16_6

Det här, min vän, är ett tecken på att våren lurar där bakom hörnet. Gegga är inte bara av ondo.

Förresten måste du titta på bilderna i den här länken. Det var ett tag sedan jag skrattade så gott! Jag kom att tänka på två av mina syskonbarn som var mer än vad en hel by klarar av då de var mindre. Nu för tiden är lyckligtvis båda två ytterst trevliga ynglingar som är mycket behagliga att umgås med.

Förresten 2… Jag älskar texten på den senaste Disneyfilmens soundtrack. Let It Go, särskilt du som knyter allt inom dig. Ut med det bara!

4 thoughts on “Torsdag hos mig.

  1. vi har kommit 45 min in i frost och har paus för kaspers karate. mycket bra film och soundtracket går varmt här i huset.
    tänk att ni får vår i januari. knasigt. och enligt mina källor får vi inte solstrålar som ger D-vitamin i sverige förrän i april.
    fridens till dej.

    • Vi väntar tills Frozen kommer till dollarbiografen, men det lär nog hända endera veckan. Jag tror den kommer ut på dvd om en månad. (Bra att ha grannflickor som har sett filmen på bio fem gånger. De kan alla låtar utantill och jag börjar känna att det är dags att kolla!) Det där med D-vitaminer lär stämma. Det är bl a därför många immigranter från Afrika får ännu större D-vitaminbrist än de nordiska blekfisarna. Lägg en burka på det så har du biljetten till stora hälsoproblem. Hoppas att allt är bra med er. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *