29 dec

Grattis på bröllopsdagen!

För sex år sedan var jag på den bästa bröllopsfest jag någonsin haft chansen att vara med på. Allt var perfekt! Vinter, Marinmuseum i Karlskrona, fest långt in på natten, gott att äta och dricka och högklassig underhållning. (Att ha den här mannen som brorsa kan uppenbarligen ha sina fördelar.) Jag har sällan haft det så trevligt. Min syster är inte Sonja Aldén och jag är inte Shirley Clamp, men vi sjöng och spelade Du är allt där på museet och det blev en magisk stund. Jag grät en skvätt över hur duktig A var. Idag firar vi hennes och Ts bröllopsdag. Kanske inte med pompa och ståt, men vi är glada för deras skull och hade vi haft tomtebloss här skulle vi definitivt köra en favorit i repris framåt natten. För kärleken!!!

29_1

2 thoughts on “Grattis på bröllopsdagen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *