10 dec

Nyår 2014.

För två år sedan blev det aldrig några julkort skickade trots att jag är en av de få som fortfarande fortsätter envisas med att överösa släkt och vänner med sådana. Förra året var jag duktig och fick iväg i tid, men årets övningar har gjort att det inte blivit någon beställning förrän idag. Det fick helt enkelt bli nyårskort. Sedan många år skickar vi en bild på barnen och det är en fin liten samling vi har fått ihop nu! De håller verkligen på att bli stora. Årsbreven jag har varit duktig på att skriva har det inte blivit något med dessvärre, men om jag får extra inspiration innan lördag då korten förhoppningsvis kommer iväg kanske det blir lite författarverkstad här hemma rätt vad det är.

Hur gör du? Skickar du julkort?

10_1

Nej, den här bilden fick inte den stora äran att representera familjen, fast egentligen var den min favorit.

2 thoughts on “Nyår 2014.

  1. åh, den är så fin den här bilden :). tänk att du har tonåringar som ser så där glada och uppsluppna ut. och fulla av självförtroende och tillit på något vis. det säger ganska mycket ;).

    kram,

    • Tja, vissa dagar är allt toppen, andra gånger vill jag helst gräva ner mig. Fast de är jättefina för det allra, allra mesta! På måndag har vi tre tonåringar här hemma. Om några år har de förhoppningsvis hittat sin plats i tillvaron och vet vad de vill göra. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *