24 nov

Steel Drum-bandet Pure Panic.

Jag har varit ruskigt dålig det senaste dygnet. (Stackars ynkliga mig…) Idag tog jag mig ändå ut tillsammans med resten av familjen, för vem vill missa juluppstarten med karibiska toner på en outletmall i Utah liksom? Japp. Det var dags för premiär i oljefatsbandet för sonen. Tur att jag åkte, för det svängde ordentligt!

23_5

Själva shoppandet struntade vi i, för det var så kallt och blåsigt. Inne vid servicedisken värmde vi oss vid en gasspis och jag saknade för femtioelfte gången att ha en kamin hemma.

23_8

Jag har bara latat mig i soffan med en film som jag knappt kommer ihåg handlingen på hela eftermiddagen, men filten jag hade över mig var varm och gosig. Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad och laddar för att nästa vecka blir frisk för både mig och resten av familjen så vi kan fortsätta jula här hemma. God natt!

23_7

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *