19 nov

Mind over body.

Jag har sett henne öva om och om och om igen. Jag har hört henne muttra ”Kom igen nu S, du klarar det!”. Jag har tröstat henne när hon inte klarat en rutin fast hon har gjort den för femtioelfte gången. Jag har sett henne vinna över sig själv och jag har sett henne segra. Den här tjejen inspirerar. Jag önskar jag var hälften så vig som hon är och jag önskar att jag var bättre på att styra mina tankar. Kan du lyfta din själv så där som dottern gör på den översta bilden? Det kan inte jag. Däremot vet jag att de gränser jag sätter för mig själv ofta är för snålt tilltagna och jag vet att jag egentligen kan mer, fortare och högre.

Ibland vill jag vara hon som lyfter andra, ibland vill jag bli lyft. I morgon ska Bill Withers få vara den som lyfter mig. Älskar den här låten

18_1

18_4

18_3

18_2

When I wake up in the morning, love
And the sunlight hurts my eyes
And something without warning, love
Bears heavy on my mind

Then I look at you
And the world’s alright with me
Just one look at you
And I know it’s gonna be
A lovely day
Lovely day, lovely day, lovely day

When the day that lies ahead of me
Seems impossible to face
When someone else instead of me
Always seems to know the way

Then I look at you
And the world’s alright with me
Just one look at you
And I know it’s gonna be
A lovely day

When the day that lies ahead of me
Seems impossible to face
When someone else instead of me
Always seems to know the way

Then I look at you
And the world’s alright with me
Just one look at you
And I know it’s gonna be
A lovely day

4 thoughts on “Mind over body.

 1. Vad duktig hon är dottern och hjälp, så vig och jag förstår ju att det ligger en hel mängd med träningstimmar bakom. Inget man bara gör hux flux. Härligt att hon har sådan beslutsamhet och vilja. Den kommer hon ha nytta av i livet.

  En gång i tiden var jag så pass vig att jag kunde få upp mina fötter bakom öronen. Den tiden är definitivt förbi. Skulle jag prova idag är jag rädd att de skulle fastna där permanent. Så jag låter bli. 😉

  Kram på dig

  • Ja, den där beslutsamheten räddar henne om och om igen. Hon har det inte lätt med en del saker som andra tar för givet. Många har gett upp långt innan hon ens tänker tanken. Jag försöker lära mig av henne. Själv blir jag lätt lite modfälld när saker strular till sig…

   Jag hade gärna sett en bild på dig med fötterna bakom öronen! Snälla! 🙂 Kram!

  • Hon har framför allt blivit starkare än hon var för ett år sedan då hon började träna. Jättestor skillnad! Jag ska hälsa henne att cirkus får bli hennes back-up!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *