01 nov

Happy Halloween!

E hittade en pumpa med ett mönster som hon verkligen ville att vi skulle göra till den här Halloween. Jag köpte pumpan, vi skrev ut silhuettmönstret och fixade lite bättre skärredskap än köksknivar och så satte vi igång. Tja, nu var det mest E som jobbade. Jag fick sköta grovgörat (tömma pumpan på inälvorna och städa efteråt).

Mönstret trycks in med en vanlig kartnål. Funkar utmärkt! Det var stor skillnad på att använda de små pumpasågarna som går att köpa i varenda matvaruaffär här innan Halloween. Vi har annars skurit med köksknivar och resultaten har blivit därefter!

Dags att gå ut i mörkret och ta en bild av Tingeling då hon jobbar. Vi har redan haft en hel hög busungar här på besök, men jag gissar att det dyker upp några äldre godisgrisar också innan kvällen är slut.

31_3

31_12

31_17

31_13

31_18

31_16

31_21

31_22

31_20

Tillägg:

31_29

6 thoughts on “Happy Halloween!

 1. precis min nivå av otäckt det där ;). jättefint blev det ju! så även om varken du eller jag är några överdrivna anhängare av halloween så vill jag i alla fall önska dig en riktigt fin sådan :)! och jag förstår precis vad du menade tidigare om att besöka kyrkogården. liksom hur attans svårt det kan vara ibland med barn och datorer och smart phones och paddor och… ja ;).

  happy halloween till dig och hela din familj!

  kram,

  • Ja, visst är det precis lagom otäckt? Alltså bara gulligt?! 🙂 Hoppas att er Allhelgonahelg också blir fin och bra på alla sätt och vis. Kram på dig!

 2. Men åh så gulligt!
  Jag har helt ramlat av banan med dekorationer. Har inte ens ljung ute i år. Borde nog ta och fixa det, men då bron ser så anskrämlig ut är det inte ens kul.

  • Allt har sin tid! Förra året hade vi bara ett par småpumpor som hade vuxit i trädgården, så det här var ett stort steg framåt. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *