29 okt

Höstlov med datorpaus.

Nu har vi höstlov här hemma. Det ska jag fira med en välbehövlig, veckolång datorpaus. Det innebär att bloggen inte kommer att bli uppdaterad på ett tag.

I kväll har vi kusinträff. Jag ser fram emot många skratt och kanske till och med en och annan tår. Forsmans är rätt känslosamma, men det är något jag är väldigt tacksam för. Hoppas inte P och C tjuvtittar här i bloggen, för då får de se blomman som får följa med till värdfolket. Har ni sett något liknande?! En rosa julstjärna?! Inte är den i höstfärger heller, men jag drogs till den som en magnet och bestämde att jag tvunget måste ha den med mig från affären…

One thought on “Höstlov med datorpaus.

 1. Hej vännen!

  De är otroligt vackra de där rosa julstjärnorna. Jag såg dem för första gången här nere i Skåne förra hösten och visst blir man glad bara man tittar på dem? Jag tror att värdfolket blev mycket glada. 🙂

  Jag hoppas att ni fick en trevlig kusinträff med många glada skratt och minnen? Och njut nu riktigt ordentligt av höstlovet tillsammans och av din datorpaus. De behövs emellanåt de med. 😉

  Själv har jag den senaste tiden inte alls hunnit med att vara så aktiv i bloggvärlden som jag skulle önska. Skrivbubblan har tagit över och tiden har helt enkelt inte räckt till. Men nu när barnen har höstlov tar jag paus från skrivbubblan och ska förhoppningsvis hinna ikapp lite i bloggvärlden också under veckan. Tack för alla värmande ord och all peppning! Det betyder oerhört mycket ska du veta. 🙂

  Ha ett fint höstlov!

  Stor kram till dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *