10 okt

Vi närmar oss ”The Holidays”.

Idag trodde jag att grannarna hade dukat upp en julkrubba, men det visade sig vara ett Halloweenaltare. Jag kanske kan ta en bättre bild senare… Spöken, spindlar och andra spektakel samsas i den lilla krubban (som jag gissar återvinns till Thanksgiving och jul), så jag gissar att gatans barn tycker det är jättespännande att gå förbi!

Firar du Halloween? Jag tycker det är lite groteskt och otäckt. Gör det mig till ett tjurkart? Eller kvalificerar jag mig direkt till häxtiteln?

20131010-004524.jpg

6 thoughts on “Vi närmar oss ”The Holidays”.

  1. hej monnah! äsch, inte då… man får låta bli att gilla halloween. de har försökt att införliva det här, men det skär sig liksom på något vis med allhelgona (som tas mycket allvarligt på här). och själv känner jag väl varken bu eller bä. möjligtvis att det är en mycket amerikansk tradition. fast det var egentligen inte alls det jag ville säga. egentligen ville jag mest ropa ”hej!”. vi har inte haft något internet på ett bra tag nu (de körde ned en grävskopa i asfalten utanför och rakt igenom allehanda praktiska kablar och sånt)och jag har varken kunnat svara eller skicka entusiastiska meddelanden, men jag är här nu :). och nöjer mig med ett sent grattis ;). och en massa kramar.

    • Jag måste säga att allhelgona är så mycket mysigare och vackrare. Jag älskar att gå till gravarna och tända ljus, tack de som har gått före och ägna en stund åt dem.

      Tack, tack för ditt grattis och kramarna. De värmde, särskilt idag! Kram.

    • Du har så rätt! Fast jag tycker de är dåliga på själva ”firandet”. Däremot är de experter på dekorationerna! Särskilt Utah-borna. Jag gissar att typ hälften av alla inspirationsfoton på Pinterest kommer från Utah. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *