08 okt

Hur var det nu med hösten?

Flipflops idag. Jag misstycker inte. Morgonen var kylig, så jag gav mig ut på träningsrundan med luvtröjan på. Det fick jag ångra, för halvvägs så svettades jag som en gris. Suck! En knuten tröja runt midjan förhöjer nämligen inte löparupplevelsen nämnvärt, snarare tvärtom. MEN – jag klarade målet i alla fall. Dagens program var 5 minuters powerwalk, 5+3+5+3 minuter joggande med gåperioder däremellan. Ska jag verkligen kunna jogga fem kilometer utan att gå emellan? Tja, jag har ju lyckats följa med i upptrappningen så här långt, så kanske.

7_4

Höstfärger och berg. What’s not to love?

7_1

Dagens frukostpäron. När alla de maskätna och ruttna päronen slängts och plockats bort blev det bara finpäron kvar. Jag njuter av minst ett om dagen. Bra för magen, eller hur var det nu?

7_3För övrigt har jag lyssnat igenom Veronica Maggios nya album ordentligt. Det låter Veronica, vilket kanske inte är helt oväntat. Något som dock är lite oväntat är att det är Spotifys bonusspår som är min favorit. Här har du Mörkt. Har du Spotify så kan du lyssna på min andra favvolåt Låtsas som det regnar.

4 thoughts on “Hur var det nu med hösten?

  1. Free your mind, and the rest will follow. Jag har insett hur stor makt den mentala inställningen har, och det som krävs är att bara bestämma sig. Man får inte fråga sig ”Oj, hur ska det här gå? Kan det ens gå?” utan det är bara att helt enkelt bestämma sig att nu gör jag det, kosta vad det kosta vill. Och ibland är det rätt dyrt. Men det går. 🙂 Det ska bli härligt att läsa ditt inlägg om några veckor när du jublar över din prestation!

    • Jo, det där med mental träning är naturligt att ta till nu för tiden då man vet vilken effekt tanken har över kroppen. Jag ska komma ihåg att inte ifrågasätta min egen förmåga. Tack! Jag ser också fram emot jublet! Faktiskt jublade jag lite i går, för jag tyckte att benen kändes riktigt pigga för en gångs skull. Dessutom vet jag ju att jag sprang hela spåret i Segeltorp utan att klaga, inklusive backar och allt. Det är inte fem kilometer, men väl ca 2,5…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *