25 sep

Kling, klang, klockan slår.

Lite mer och lite mindre. Lite mer sytt på den där Brodera Mera-duken, lite mindre ogräs under päronträden. Lång skoldag, besök på Hobby Lobby med alla barnen. Vi kom hem till en fantastisk middag (helstekt kyckling med timjansmorötter) som maken hade fixat. Jag färgade femdollarsfyndet till E. Hux flux har hon en supersnygg Banana Republic-kofta för tio dollar. (Färgen bryter inte så mot knapparna som det ser ut på bilden. Dessutom är koftan bara halvtorr, så den ser flammig ut vilket den inte är.) Jag gillar second hand. Det är snart dags för en ny tur till Deseret Industries. Så länge man har tid och tålamod kan man hitta både det ena och det andra av värde. Intresseklubben antecknar?

24_3

Tja, vi fortsätter med vardagsredovisningen. Inte bara bruna koftor har sin plats så här vid den här tiden på året. Nu börjar butikerna bulla upp med Halloweenprylar, pumpor, kalkoner, tonvis med godis och julgranar. Själv lyssnar jag lite smått på julmusik. Jag tror annars jag förlorade årets jultävling, för svägerskan har redan satt upp adventsstjärnan!

24_2

I morgon kommer svärmor hit! Roligt. Vi ska bestiga höga berg. Den djupa dalen bor vi visst i hela tiden, så det är viktigt att vi tar oss uppåt då och då.

Vad gör du då? Längtar du också efter att gå ut i en disig höstmorgon och se solen gå upp? Vill du sjunga? Vill du att din kropp ska kännas mer som 25 än som 42 år och 355 dagar? Känner du livet i dig, suger du i dig de små stunderna av lycka? Tror du att de goda vinner till slut? Då är vi kanske mer lika varandra än du tror. Peace.

2 thoughts on “Kling, klang, klockan slår.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *