05 sep

Framsteg.

Tre gånger per vecka behöver jag träna för att nå mitt mål att springa (jogga, lubba, skutta) fem km utan avbrott. I tisdags började jag och i morse var det så dags att köra igen. Den här gången var jag smart nog att ge mig iväg lite tidigare. Det var 21°C varmt trots att det var molnigt… Hur som helst gick det ännu lite bättre nu än förra gången. Jag hade träningsvärk kvar eftersom jag inte tog mig tid att stretcha ordentligt i tisdags, men den kände jag inte av när jag väl hade kommit igång. Dagens prestation innebär alltså att jag har klarat av två av 27 träningstillfällen. Heja!

5_3

Utsikten från springrundan då jag nästan är hemma igen.

5_2

Ungdomar letar upp ställen att festa på utanför hemmet här i Orem också. Nästa gång jag springer ska jag ta med mig en plasthandske och en soppåse och plocka lite skräp tror jag.

10 thoughts on “Framsteg.

    • Att skriva ner något så att andra kan läsa är bra för motivationen har jag hört. Är det så att man kan hjälpa både sig själv och andra är det ju ännu bättre! 🙂 Kram.

  1. Heja dig! Anar en beslutsamhet som helt säkert kommer att ta dig i mål.

    Vilken fantastisk vy över bergen. Kanske blir nästa mål att ta sig hela vägen upp till fots? 😉

    • Att bestiga Mt Timpanogos tycker maken att vi ska göra nästa helg. Upp och ner tar ca tio timmar. Om man har tränat något alls innan. Det är ett självmordsprojekt tycker jag själv och försöker tiga ihjäl det. 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *