31 aug

Rapport.

Jodå. Konsertkvällen var magiskt skön och Richard Marx är en man med både självdistans och humor. Hans ”jobb” nu för tiden är att skriva och producera låtar till andra artister. N’Sync, Rascal Flatts, Keith Urban och Luther Vandross står bl a på samarbetslistan. Jag hade glömt att RM faktiskt skrev och sjöng Hazard, en av mina favvolåtar då det begav sig. Tänka sig! Det här var något gratis som smakade väldigt mycket godare än förväntat…

30_1

Just nu försöker jag hitta stunder till att förbereda dotterns femtonårsgåvor. Idag kom hon fram med sin telefon och visade en instagrambild med två gamla klasskompisar på fest, den ena med en öl i näven och den andra med en vinpava. Hon sa att hon är glad över att vi flyttade från det trycket. Inte lätt att vara tonåring. Det var det inte på åttiotalet och det är det inte idag. Ibland önskar jag att jag kunde snabbspola tiden, men jag vill ju faktiskt inte missa något heller! Suck. Halsduken fina E ska få är i alla fall lika mjuk och underbar som hon själv. Hon kommer att bli så fin i den!

Kid-Silk är dagens tips för er stickare. Ett nystan på 50 g räcker lagom till en sjal. Lägg upp sex maskor på stickor no. 7. Alla varv är sedan lika. Två räta maskor, ett omslag, resten av varvet räta maskor. Fortsätt tills det är dags att maska av. Maska av mycket löst. Vill man inte ha den fina spetskanten som blir av omslaget i början på varje varv kan man bara lägga upp en extramaska som vanligt innanför de två första maskorna. Lycka till!

30_2

2 thoughts on “Rapport.

 1. Härligt! Och tänk, jag minns hur jag cyklade till gymnasiet lyssnande på Richard Marx i freestylen (vilka dinosaurier vi är ;)). Fast jag tyckte att hans fru var bättre faktiskt. Hon som spelade ”Penny” i Dirty Dancing och också var sångerska. 🙂

  Nej, det är inte lätt att vara tonåringen inte. Att hitta sig själv och sin plats här i världen. Kompisar och kompistryck. Och alla dessa val. Men kanske behöver vi den där tiden för att hitta fram till dem vi är och vill vara.

  Halsduken ser riktigt mjuk och go ut. Vad fin E kommer att bli.

  Kram Lotta

  • Ja, frun finns fortfarande kvar läste jag då jag googlade (vad gjorde man utan google…). Jag gillade henne också! Visste inte alls att de var gifta. Tänk vad man lär sig varje dag.

   Jag tror att en av anledningarna till att ungdomar idag har det så jobbigt är att de har FÖR många val. Det finns ju alltid en möjlighet att det man inte väljer är bättre. Tänk då att det finns 20 grejer som kanske är bättre?! Som du säger är det nog ändå så att vi får lämna det till våra ungdomar att gå igenom den där tiden, för precis som vi själva kommer de nog ut på andra sidan och har hittat sig själva.

   Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *