23 aug

Squaw Peak Outlook igen.

Jag är On top of the world. Nej. Det är jag inte alls. Men när vi tog den här bilden kändes det faktiskt för en stund som att vi verkligen var på topp!

22_1

Utanför det öppna fönstret dånar åskan. Det blir skönt att somna till regnets smatter och dundrandet som avtar lite efter hand. Blixtar och dunder, magiska under! Har du upplevt något riktigt åskväder i sommar? Jag gillar naturens sätt att lösa konflikter även om jag själv är väldigt konflikträdd. Tur att jag inte är rädd för åskan också.

4 thoughts on “Squaw Peak Outlook igen.

    • Roligt att du är med Cattis! Tänk att du inte bara är med här som läsare, utan också rent bokstavligt. Dina änglar används nämligen flitigt i vårt kök! Kram. <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *