18 aug

Nu är vi hemma igen!

I natt kom vi fram till Salt Lake City. Det kändes så skönt att bli mött av maken som hade fixat så båda våra bilar fanns på plats. Vi knölade in hela packet – vår familj på fem personer, min mamma och en systerdotter samt tio väskor av olika storlek. Nice! Det kändes som att vi anlände till vilket semesterparadis som helst. Syrsorna spelade så jag trodde att någons billarm hade gått och det var rätt mycket trafik på vägarna trots att klockan var över 1.00 då vi började köra tillbaka.

Idag har vi packat upp, installerat gästerna (fast de fick i alla fall varsin sovplats redan i går), shoppat på Costco, upplevt ett åskväder utan dess like, skypat med grannen, inspekterat trädgården och vant oss vid att vara hemma igen. Persikorna ser jättefina ut liksom vindruvorna och päronen. Jag smaskade i mig några av mina härliga minitomater och såg till min glädje att det faktiskt är fler på väg. (Ett par tomatplantor har blivit uppätna av, tja, rådjuren?) Nu ska vi dra igång grillen och försöka hålla oss vakna ett tag till. Just mellan klockan 16 och 20 är man ofta väldigt trött efter att ha rest från Sverige till USA. Hoppas att du har det bra!

4 thoughts on “Nu är vi hemma igen!

  1. Välkomna hem igen! Att du hade med dig nästan alla böcker hem igen tar jag som att du haft en härlig sommar med dina nära och kära! 🙂 Och härligt med ny läsning inför hösten. Jag har haft en fantastisk sommar, klart en av de bästa so far! Nu väntar en spännande höst med nytt jobb och samboliv i Stockholm. Kan inte bli så mycket bättre. Helt klart avis på din fruktträdgård 😉
    Kram

    • Ja, egentligen gör det ingenting att böckerna inte blivit lästa. Jag har ju inte direkt suttit och surat i ett hörn istället, utan precis som du skrev så blev det en riktig toppensommar!

      Sååå glad för dig och lyftet du fått. Grattis till jobbet och lycka till med samban… 🙂 Kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *