02 aug

888.

Även om det är den andra augusti idag är jag tämligen övertygad om att dagens siffra är åtta. Kommer du ihåg Ulla-Bella? Hennes åttor satt där de skulle. 🙂

En gång såg jag för övrigt Ola Ström i egen hög person mer än lovligt överförfriskad i Malmö. Jag föredrar hans alter ego Ulla-Bella, hur enerverande hon nu än är.

ullabella

2 thoughts on “888.

  1. Vilka minnen! Det räcker med att säga 888 och en hel generation vet direkt vem man menar. 😉 Nu kan vi dessutom återuppleva 80-talet då Solstollarna finns på SVT’s Öppna Arkiv. Vilken skatt det där arkivet är! 🙂

    Ha det så gott i solen vännen!

    Kram Lotta

    • Just det! Jag kan tyvärr inte se Öppet Arkiv i USA, så jag hade tänkt ta igen det nu i sommar. Det har jag så klart helt glömt bort! Å andra sidan har jag inte direkt prioriterat just teven, så förlusten gör inte så ont. Men jo, en del av det som ligger i det öppna arkivet är jag väldigt sugen på att se! Njut du också. Vilken sommar vi har! Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *