27 jul

Livemusik på Blekinge museums bakgård.

Cookies N Beans en varm sommarkväll i Karlskrona, kan det vara något? Förband var Frank Sylvester, gänget jag tipsade om för ett tag sedan. Jag gick med make, syster och svåger och till sällskap fick vi också mysiga mamman till Frank Sylvesters gitarrist.

Livemusik blir ofta bra. Den här spelningen var inget undantag. De yngre tjejerna i FS har lite att öva på då det gäller mellansnack, men annars var de jätteduktiga! Cookies N Beans var alltigenom helproffsiga och gav ett mycket sympatiskt intryck. Tre täta countryröster, några gitarrer och tamburin kommer man långt på! När Frida Öhrn sa ”Vi har bara här och nu” och gruppen började spela Kings and Queens vällde tårarna upp. Till dig, V!

20130727-160842.jpg

20130727-160856.jpg

2 thoughts on “Livemusik på Blekinge museums bakgård.

    • Ja, det är konstigt… Jag vill ju inte glömma, så det är inte det. Hon är bara inte här. 🙁 Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *