28 jun

(O)lata dagar i sommarsolen.

För två år sedan doppade jag mig sist i sjöavattnet här i Bredavik. Förra årets första halvlek svischade förbi och sedan var sommaren över, hösten tog vid och jag lät bli att bada tills vi kom till Hawaii. I år hade jag bestämt mig för att inte vara en sådan badkruka, så idag tog jag på mig badkläderna och fick till både ett och två dopp. Kallt, visst, men mest skönt. Bildbevis? Nja, det får duga med det blöta håret.

20130628-183510.jpg
Vädret är fantastiskt, jag sitter inne och jobbar. I kväll fixar åtminstone barnen lite grill. Brorsan och hans familj ska bli fotade av min duktiga svägerska om en stund. Du må tro att de fotona blir något särskilt, särskilt i ljuset här i viken… Grannarna har fest med liveband. Jag gissar på att bandet vänder sig till en mognare publik med tanke på de få låtar de invigt festligheterna med. Undrar just hur barnen fixar grillandet… Allt smakar nog i alla fall bättre än det som gömde sig under grillens lock. Eller vad tror du?

20130628-184526.jpg

3 thoughts on “(O)lata dagar i sommarsolen.

  1. Här har det inte hunnits med något bad ännu och nu när ledigheten slår till och tid och lust finns, ja då vräker regnet ner. Men sol och värme återkommer förhoppningsvis. Då blir det bad här också. 😉

    Kram på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *