12 jun

Då och nu.

11_1

12 juni 2012. För precis ett år sedan såg det ut så här i det som då var hemma. Den slitna och fula trappan hade precis fått sin uppfräschning lagom till första visningen av huset. Det är så mycket som har ändrats där i Segeltorp sedan denna bild togs. På ett sätt är jag väldigt tacksam över att inte bo där längre. Jag tror att det hade gjort för ont.

11_2

12 juni 2013. Här och nu. En bomullsliknande växt som flaxar omkring och ställer till med elände för fler än maken. Näsor rinner och ögon kliar, men det blir väl bättre för de stackars allergiska också.

Vi har haft över 35° varmt här i några dagar och jag längtar till Sverige. Synd att jag inte kan ta med mig trädgårdslandet och fruktträden…

One thought on “Då och nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *