05 jun

Sjuk.

🙁

Efter att ha sovit bort i princip ett dygn känner jag mig lite bättre, men jag har fortfarande ont i leder och muskelfästen. Stackars alla med kronisk värk! Jag åkte iväg med maken på en liten utflykt i alla fall. Vi åkte till Habitat for Humanity och lämnade några av de kartonger som har översvämmat garaget under hela vintern. Tänk dig förpackningar till fem sängar, madrasser, ett antal IKEA-möbler, hushållsmaskiner, en marimba och kartonger som Amazonbeställningar och julpaket kommit i. Det blir en hel massa! Idag hjälptes i alla fall döttrarna åt att platta till hälften av kartongerna och packa in dem i vår stora Kia med nedfällda baksäten. Innan vi åker till Sverige ska vi ta resten också. Garaget blir nu luftigt och rymligt och dessutom kan man gå ut och in i garaget från baksidan också!

Efter en tur i trädgårdslandet kan jag konstatera att solrosorna, gurkorna, squashen, de köpta tomatplantorna och pumporna klarar sig riktigt bra. Muskmelonerna och majsen har kommit igång okej medan vattenmelonplantorna ser lite svagare ut. Dillen, koriandern, löken och basilikan går det ”sådär” för, men kanske de bara har varit lite svaga i starten… Fruktträden dignar av småkart, så det blir väl till att ta hand om en del sådant när vi kommer tillbaka. Jag är rädd att vi kommer att missa persikorna!

Nu ska jag sova. Igen. Men innan dess kan jag säga att dagens höjdpunkt var de tre burkarna Ben & Jerry’s-glass som vi köpte på väg hem från kartongdumpningen. Tre förpackningar för $10, alltså 65,70 SEK. Fyndigt, eller hur? Tyvärr blev det så att Sockerfri Juni åkte ut genom fönstret med dunder och brak. Suck. Men det var det värt. Tror jag.

2 thoughts on “Sjuk.

  1. Usch, din stackare! Jag hoppas att värken börjar ge med sig snart. Ta hand om dig.

    Åhh, er trädgård låter helt ljuvlig! Så mycket gott! 🙂

    Vilket fynd! Här hemma kostar en sådan där liten B&J-burk 59:-

    Kram på dig

    • Nu börjar det kännas bättre. Jag hoppas att höfterna är okej på torsdag. Det är jobbigt att springa på flygplatsen om inte alla kroppsdelar hänger med… Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *