16 mar

Sjukt.

Idag mår jag bättre, men inte går jag på några hundra procent precis! Datorn verkade ha smittats den också. Maken har ägnat den lite kvalitetstid under kvällen, så tydligen ska jag hädanefter kunna jobba utan att behöva stänga ett program för att arbeta i ett annat. Så går det ju inte att ha det!

Dagen har ägnats åt eftertanke, rensning och planering. Jag har massor av saker att göra. Var är då min plan?! Ingenstans. För jag har ingen. Jag ägnar mig numera åt att hålla näsan över vattenytan samtidigt som jag flaxar med armar och ben, allt vad jag kan. Jag gissar att jag glömde sätta på mig flytvästen innan jag hamnade på djupt vatten. Nu närmar jag mig fast mark under fötterna, men jag är rätt duktigt trött och vet inte hur länge jag orkar. Ibland kommer jag ihåg hur bra man mår av att ligga på rygg och flyta! Det hjälper i alla fall en stund! 🙂

Nu är i alla fall min iPhone rensad på onödiga appar och fotoalbumet har tömts på 500 bilder som ändå ligger på datorn och som jag aldrig tittar på eller visar. Vilka appar ser du som absolut nödvändiga? Jag har 15 fotoappar, men använder bara två på en någorlunda regelbunden basis. Kanske borde jag ta bort åtminstone tio av dem? Anledningen till mitt app-överflöd är att jag har  en ”Dagens App”-app som delar ut en gratisapp varje dag. Många är skräp, men det bjuds på många spännande också. Jag vill ju inte gå miste om något bra och gratis. Dumt? Jaja. Nu känns telefonen lite lättare. Fint så. Trevlig helg.

4 thoughts on “Sjukt.

  1. Krya på dig! Idag blev jag stoppad av polisen. Efter att ha visat körkort och blåst frågade han om pappa varit polis. När han kollat släpet också fick jag åka vidare, allt i sin ordning!

    • Ordnung muss sein… 😀 Det verkar som att du nu bröt trenden där vissa släktingar med släp hamnar i greppet på lagens långa arm. Hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *