03 feb

Bättre sent än aldrig x 2.

Idag kom mina föräldrars julpaket fram. Ja, alltså mamma skickade ett stort paket den 19 november. Det kostade 499 kr att skicka och för några veckor sedan fick hon lösa ut det, hemma hos sig, för en hundralapp. Då hade paketet varit runt halva jorden och ändå inte lyckats komma fram till oss. Posten hanterar nu detta som ett klagomål. Jag hoppas sannerligen att de ger mamma pengarna tillbaka… Hursomhelst gjorde min kära mor ett nytt försök. Hon gjorde ett mindre paket och skickade det viktigaste. Det var det vi fick idag, 1,5 vecka senare. Duktigt jobbat, posten! Jag tror att detta paket kommer att sätta punkt för den mest spännande, och goda, postvecka jag någonsin varit med om. Jag måste bli bättre på att skicka överraskningar till människor!

För övrigt kan jag tala om för dig att bättre sent än aldrig inte bara gäller för paket, utan också för festligheter. Vi gjorde ett nytt försök med att heja in 2013 i går. I sista minuten fick vi till allas besvikelse ställa in det riktiga nyårsfirandet på grund av sjukdom, men skam den som ger sig! I går laddade vi upp med potatisgratäng och rostbiff, nybakat bröd och chips med olika dippar. Gästerna kom och vi satt uppe halva natten, precis som man ska göra en nyårsafton. Jag hade legat uppe och läst till 3.30 natten innan och kan tala om att jag inte kan undgå att märka att min kropp är äldre och tröttare… Suck! Nåja. Vi hade trevligt och det slutade med diskussioner runt en affärsidé som min kompis har. Vi får väl se vad som händer…

Gott Nytt År! Må alla dina önskningar slå in.

5 thoughts on “Bättre sent än aldrig x 2.

    • Jaaa! Det fick jag ju! Och jag vet att jag har tackat, men kanske i en kommentar och inte i ett personligt meddelande. Fy mig i så fall… Kram och tusen tack!

      • Ah men vad bra! Och jag har förmodligen missat den kommentaren fastän jag brukar vara duktig och gå tillbaka och kolla lite då och då! Ingen fara fina du – viktigast var att det kom fram 🙂 Stor kram

    • Jag tror inte det finns någon som inte gillar rolig post! 🙂 Gipsstöveln är kvar, men själva skenan har jag tagit bort. Nu har jag bara ”luftkudden” kvar medan jag försöker få upp stabiliteten och bygga lite muskler igen. 🙂 Om ca en vecka ska jag försöka ta mig fram för egen maskin på full fart. Jag åker ju till England om 1,5 vecka, så det är precis på håret att jag fixar det. 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *