23 jan

Vi glömmer idag, va?

Jag tror att jag just håller på att sudda ut den den här dagen från mitt liv. Men jag är glad över att grannen kom över med en mexikansk version av  Crème brûlée. Jag struntade högaktningsfullt i vad som är bra och nyttigt och njöt av en stor bit. Mums! Och God Natt. Förresten, lyssna på den här också. Mireille Mathieus version av The Winner Takes it All. Franska, Mireille, tysk teve och, tja, helt enkelt rätt intensivt.

Ps: Jag saknar ”min” braskamin. Amen.

8 thoughts on “Vi glömmer idag, va?

  1. När S vill förmedla att han inte riktigt gillar något har han blivit lite mer finkänslig än förut. Han säger inte längre ”Jag hatar detta” eller ”Usch vad äckligt”. Hans nya uttryck är ”Det här var lite för… franskt”. Kanske ska du testa någon annan musik än just Mathieu:)

  2. Värsta är att även om man hade haft en braskamin nu får man inte ens elda i den, pga den dåliga luften! Hoppas idag är en bättre dag! Och tack för Mireille! Var ett tag sedan jag lyssnade på henne, men jag ÄLSKAR hennes röst!!!

    • Ja, smoggen är lite otäck. Jag är glad över att ingen i vår familj har astma! Kan bara tänka mig barnkrupp i detta vädret. Hu…

      Jag kom själv på att det var evigheter sedan jag hade hört Ms härligt fantastiska röst och blev så glad av att höra just den där tolkningen av en av mina ABBA-favoriter. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *