08 jan

20 frågor med svar.

Drömresa: Jag har bara en. Nya Zeeland. Svägerskan bor numera i Sydney, så jag skulle tycka det var jättekul att komma dit också. Fast annars drömmer jag mig nog mest till sommar-Sturkö.
Favoritsysselsättning: Sjunga i kör eller musicera tillsammans med andra. Jag kan gott tänka mig spela tamburin om det behövs, även om det är ett löjligt instrument. Får jag bara vara med, så!
Hur många gånger går du in på Facebook per dag: Med brutet ben eller utan? Med – för många. Utan – minst en gång innan jag går och lägger mig.
Vad önskar du dig i födelsedagspresent: Lugn och ro.
Drömyrke: Jag tror jag har det. Jag älskar att vara lärare, vilket jag just nu är till mina barn. Jag älskar också det kreativa yrke jag halkade in på via ett bananskal för ett antal år sedan. Jag hade aldrig trott att jag skulle våga göra något liknande. Skulle jag välja om i livet skulle det ändå ha att göra med människor.
Favorittidning/magasin: Femina i Sverige. Här i USA hamnar man i förhimlen varje gång man kollar igenom Barnes & Nobles tidningshylla. Det finns makalöst många roliga magasin här.
Favoritplats i Sverige: Bredavik, Sturkö. Pannrummet, Roséns väg 3. Kvantum i Kungens Kurva. Överallt där jag är med människor jag älskar.
Thaimat, grekiskt, italienskt eller svensk husmanskost: Italienskt! Skulle jag börja tala om matminnen och Italien skulle jag aldrig bli färdig…
Favoritdesigner? Har ingen. Jag vet alltid vad jag gillar då jag ser det. Då bryr jag mig inte om ifall någon stackars H&M-slav eller Donna Karan stått för skissen.
Vad gör dig lycklig en måndag? Kärlek.
Vad driver dig att skriva blogg varje dag? Det gör jag ju inte… Jag har uppehåll med jämna mellanrum. Jag skriver mest för mig själv, men om ingen läste hade jag nog fortfarande hållit mig till de där tråkiga, blå dagböckerna jag skrev i förr.
Om du fick välja själv, var skulle du då vilja bo? (Vill bara börja med att tala om att jag var tvungen att ändra ett störande språkfel i den här frågan.) Jag har uppriktigt sagt ingen aning längre. ”Home is where your heart is.”
Stadsbrutta eller lanttös? Både och. Just bor vi rätt bra just här! Jag skulle vilja bo avskilt, fast i stan. ”Good luck with that, bruttan!”
Vilken är din största tillgång enligt dig själv? Min medkännande personlighet.
Vilken är din största tillgång enligt andra tror du? Maken sa ”din personlighet” utan att han fick höra vad jag skrivit själv. Kanske att man får det man ser. Jag hymlar inte. Ibland säger jag obekväma sanningar, men jag försöker att inte såra människor.
Favoritmat? Kroppkakor och sushi. Fast bjuder du på mat äter jag vad som helst utom blodpudding!
Har du någon kändis som du är inspirerad av? Dolly Parton, så klart. Hon är Plastic Fantastic!
Tror du på tankens kraft? Japp. På gott och ont.
Vart vill du åka på semester nästa gång? Jag vet vart jag ska semestra nästa gång och det är precis dit jag vill åka.
Vad är lyx för dig? Paket! Överraskningar (även om jag måste fixa dem själv). Massage. Lugn och ro.

Orkade du läsa ända hit? Bloggar du också tycker jag att du ska svara på de tjugo frågorna. Bloggar du inte kan du ju svara på frågorna och skicka dem i ett mejl till mig. Eller skicka ett brev, vet ja’! Ännu roligare.

6 thoughts on “20 frågor med svar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *