26 dec

Julen 2012 – snabbversionen.

Julen har varit helt fantastisk, trots att vi var långt borta från våra familjer och vänner. Det är jag oändligt tacksam för. Jag tackar teknikens under, återigen, och tänker att man aldrig är längre bort än ett telefonsamtal även om det ligger många mil emellan. Jag är tacksam för familjen K, våra vänner som också är som vår familj. Jag är tacksam för snön som föll just på julafton, hela dagen, och gjorde naturen ännu vackrare än innan. Jag är tacksam över att vi lever i denna tid då det går att fixa allt vi gärna vill ha till jul. Jag är tacksam över, tja, själva julen.

Min julklapp från Tomten.

Godaste lussebullarna. Utan kesella. Och det finns kvar till frukost i morgon också.

Julen är över och det är amaryllisen också. Fast hon klarar nog ett par dagar till…

Finaste barnen, våra tre pärlor. Så olika och så fantastiska på sina egna sätt.

Skulle kunna vara vilken svennegran som helst, eller hur?

E dukade så fint det gick då dukarna var för korta med bordet + iläggsskiva.

Julbordet blev smaskens. Jag åt två omgångar, men sedan orkade jag inte mer. Det blev rester kvar. Jag har tingat den jättegoda cheddarosten från Harmon’s.

Gårdagens tomtenisse. ”He could double as a lap dancer”, sa en av gästerna hos våra vänner. Jag skrattade så jag fick ont i magen…

Bara för att göra Milla avis… Saknar vår kisse! God fortsättning på dig!

5 thoughts on “Julen 2012 – snabbversionen.

  • Detsamma till er! Jag ska hålla tummarna för att ni får riktigt mycket snö, hör du. K och E har varit i Sundance och åkt skidor idag, men nu kommer de inte hem eftersom de har stängt Provo Canyon. Hoppas de plogar snabbt!

 1. God fortsättning på er! Det ser ut som ni hade en riktigt riktigt fin julafton, om än annorlunda mot tidigare år. Det hade jag med och en av mina önskningar (från mina listor) slog in, vi hade också snö på julafton.
  Stor kram och tusen tack för fina julkortet <3

 2. Blir så glad över att läsa om er jul. Att ni har haft det så där riktigt gott som man hoppas på till jul. Julkänsla och julfrid andas ditt inlägg vännen.♥

  Stor kram
  Lotta

  Ps. Tusen tack för det fina julkortet! 🙂 Blev så glad och lite extra eftersom det ligger ett paket här hemma och väntar på att postas (vi fastnade i pyjamaslunken men det kommer att postas i veckan så håll utkik framöver) och nu har den fått en adress. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *