15 okt

Ligger i solstolen.

Framför ligger Stilla Havet, bakom Maui, runt omkring servar Pride of America’s 930 anställda oss ca 2300 gäster. Vi har det oförskämt bra. En kryssare går i genomsnitt upp 3,5-7 kg i vikt sägs det. Jag kan förstå det. Vi äter bufféfrukost varje dag, något lättare till lunch och trerätters på kvällarna. Hur ska vi vänja oss vid att flytta in i ett tomt hus utan kyl och frys? Inte ens varsin madrass att sova på? 😀

3 thoughts on “Ligger i solstolen.

  1. Här är det regnhöst och dags för utvecklingssamtal… Skulle gärna legat i en solstol på Pride of America i väntan på att få gå och sätta mig vid ett dukat bord. Fast helt synd om oss är det inte heller, om en vecka åker vi till New York. Njut vidare!

  2. Härligt det låter. Och det är väl bäst att passa på nu med mat och lyx om det blir lite mindre av den varan i början när ni flyttar in i huset 😉 Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *