02 jul

En annan yoga girl.

Jag är så imponerad av vår yngsta dotter! För tiotalet år sedan hängde hon till slut efter mycket tjat från min sida motvilligt med till yogan längre ner på gatan (som jag älskade och som jag tänkte skulle passa henne). Hon hade hållit på med gymnastik sedan tidig ålder och även om hon vid det laget slutat ta lektioner höll hon på med alla möjliga olika tricks där hemma. Visst hade jag rätt. Hon gillade även dessa övningar, har alltid haft en naturlig fallenhet för att låta kroppen ledas och hanteras. Väl hemma i Sverige fortsatte hon med acroyoga, en stil som är mer lekfull och krävande där man samarbetar två och två. Efter gymnasiet jobbade hon en sväng innan hon läste till yogalärare, spa-terapeut och massör på Axelsons i Stockholm. Jag är så glad att hon hittade sin grej, något som gör henne lycklig. Själv blir jag lycklig bara av att se henne bemästra sin kropp på ett sätt som jag inte ens kunde då jag var barn!

4 thoughts on “En annan yoga girl.

    • Wow, vad härligt! Dynamisk yoga är det jag började med, men vad betyder Space M? Jag hoppas att dottern kör en familjeyoga då syrran från Skottland kommer till ön med sin familj.

  1. Förstår att du är stolt över din dotter! Jag personligen har aldrig fallit för yoga. Jag får ångest av det, däremot är pilates fantastiskt för min kropp.

    • Jag har förstått att alla inte gillar yoga. För mig är det träningsformen som äntligen fick mig att gilla att träna utanför ”rörelse i vardagen”. Vad tycker du är den stora skillnaden mellan yoga och pilates? Det är många år sedan jag körde ett pass p och då hade jag inte testat yoga än. Kommer ihåg liknande flow och det handlade också om andning, eller minns jag fel?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *