16 jun

Städa lada.

Till dotterns bröllop under pandemin fick vi hjälp att röja ut skräp och lägga golv i en del i ladan. Det var 2020 och sedan dess har mest festlokalen använts till förvaring och snickeri. Detta har hela tiden varit tänkt att åtgärdas och efter fyra års uppladdning har det så blivit dags.

Hjälpes, vilket projekt detta är. Kul ändå att få fram grejer som inte sett dagens ljus sedan många, långa år tillbaka. Maken och sonen har byggt golv där det innan inte fanns något. Jag har gått igenom en massa lådor med grejer som ska säljas på loppis, men förvaringen i flyttkartonger har inte varit ultimat. Svalor och möss har lämnat vissa spår och det har tydligt visat sig vilken modell av flyttkartonger som bäst lämpar sig för längre förvaring. Alltid finns det något att lära sig!

4 thoughts on “Städa lada.

    • Åh, tack för peppen! Vi håller tummarna för att det verkligen blir som vi tänkt oss. Svalorna är lite tjuriga på att vi hängt så mycket där de senaste dagarna, de vänder på en femöring så fort de ser oss. De har fått ganska fritt spelrum och det är samtidigt mysigt att de valt att bo där!

    • Tack snälla för peppen! Och ja, visst kommer det att bli bra! Tänker det som mantra medan jag vadar mig igenom allt från gamla flyttkartonger till ostämd marimba…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *