29 sep

Disneyland.

En heldag på Disneyland med maken och döttrarna (sonen ville inte följa med), en GPS som visade fel väg hem och några timmars trevlig samvaro med vännerna vi bor hos. Dagen har bjudit på härliga stunder med nya kameran, en Canon nu igen. Canon EOS 60D blev det den här gången, fast jag hade egentligen bestämt mig för 600D. Har du erfarenhet av modellen? Jag är i alla fall jättenöjd så här långt!

One thought on “Disneyland.

  1. Härligt att höra att ni kommit fram ordentligt och har det bra. Det ska bli roligt att följa er.
    TUSEN tack för dina kloka ord om pengar, jag hoppas att jag inte ”stal” din tid i en stressig situation utan att du kände att du hade tid, lust och möjlighet att svara mig 🙂 Dina barn tycks ju ha vuxit upp till utomordentligt självständiga, pålitliga och hjälpsamma individer så dina ord väger tyngre än vilken ”barnexpert” som helst. Återigen STORT TACK!
    Mia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *