21 sep

Fredagsmys.

Tja, eller mer fredagsfrys. Men – i köket är det varmt och i morgon blir det fest. Somligt blir som man planerat, annat blir bra en annan da’. Vi har för mycket packning och kunde säkert ha fått med minst en flyttlåda till på pallen, men nu får vi ta de grejerna med oss. Tur att vi är så starka…

2 thoughts on “Fredagsmys.

  1. Jag minns våra tre höstveckor på Sturkö just.. kalla! Vi höll oss i vardagsrummet och i blå rummet. Hu!
    Jag vill vara med på er fest. Fast här blir också festligt värre. KRAM

    • Vi har satt på värmen i matsalen och har elementet i vardagsrummet. När spisen är på i köket är det varmare här nere än uppe hos Mamma och Far (P sätter på värmen där i morgon, nu är det bara varmt i köket då de eldar). Men i morgon blir det fest! Då ska vi nog hålla värmen. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *