31 dec

Gott nytt år!

Orem 2014

Jag vill bara kika in och önska ett gott slut på detta gamla sega år och önska oss alla ett 2024 där optimism och styrka får leda vägen. Runt omkring mig har världen rasat, bokstavligen, och det känns på ett sätt konstigt att vi åter står här och väntar på den rituella övergång som nyårsafton är.

För mig personligen har det hänt en hel massa fantastiskt, givande, stort och galet under året. På något sätt hade jag även landat i att jag nog ändå började känna en massa ålderskrämpor, så när det visade sig att jag hade gått och dragit på borrelia i säkert närmare tre månader så kändes det som att jag fick en massa bonustid. Det låter kanske märkligt, men så var det. Knät som jag har haft mest problem med känns ungefär likadant, men för övrigt känns det som att penicillinet gav effekt nästan omedelbart. Lite tjurig är jag, för jag har haft borrelia fler gånger än jag kan räkna och misstänkte tidigt att jag fått det igen. Jaja, nu blev det så. Tack för penicillin, tack för borreliaringen och tack för kry.se då min lokala vårdcentral inte hade hjälp att erbjuda. (Alla tider var slut fast jag ringde exakt då telefonslussen öppnade, detta är ett mysterium som jag aldrig kommer att kunna lösa.)

Det är ruggigt och blåsigt ute, Karlskrona kommun har ställt in fyrverkerierna (vet inte om det är ekonomi, arga djurägare eller krigsskadade medborgare som anges som orsak) och jag har tagit på mig min mysigaste och varmaste tröja som åtminstone är lite mohairluddig om än brun. Det känns som den perfekta outfiten att ta farväl av 2023. Ta hand om dig! Livet är för kort för att ödslas bort på oegentligheter.

2 thoughts on “Gott nytt år!

  1. Jaa, TACK för penicillin när man verkligen behöver det, och usch för fästingar! Ser ut som ni har haft fantastiska dagar. Vi har ägnat helgerna åt samvaro i vår lilla familj och återhämtning. Inga finkläder, mest pyjamas och myskläder :-), SÅ skönt! Och så jag jobbat alla icke röda dagar… inte lika skönt, men helt ok. Tröstar mig med vetskapen att i år är det min tur att vara långledig över helgerna… Önskar dig snabb bättring och INGA fästingar i år <3

    • Tack kära vän! Jag uppskattar hejaropen. Börjar känna effekten av medicinen och funderar på hur jag ska bli bättre på att inspektera kroppen efter trädgårdsarbete.

      Snacka om förväntansglädje då du kan njuta av ledigheten ett helt år innan det faktiskt är dags. Fantastiskt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *