10 sep

Tandläkarbesök avklarat – nu lämnar vi Huddinge kommun.

Det är en riktig brittsommardag och det fläktar så där skönt så man inte kan låta bli att blunda och njuta lite. Nu har jag och barnen packat in det sista i bilen. I går åkte hela familjen till grannarna och sa adjö på riktigt och samlade in mejladresser. Vi är verkligen på väg! Vilken grupp kan bättre stå för ledmotivet till vår resa än Journey? Vad säger du? Any way you want it eller Separate Ways (Worlds Apart)?

4 thoughts on “Tandläkarbesök avklarat – nu lämnar vi Huddinge kommun.

  1. Lycka till nu! Nu väntar det stora äventyret (varför får jag bilden av familjen Ingalls i Lilla Huset På Prärien då de packade in allt i sin vagn och gav sig iväg ut i det okända framför mig? Helt klart präglad av barndomen ;)). Nya minnen som väntar på att skapas. Det kommer att bli bra.♥

    Kram Lotta

    • Underbart! Jag sa genast till barnen att vi måste se till att titta på en av mina favoritserier genom tiderna. Jag känner mig verkligen på nybyggare, det känns som att vi bryter upp och får testa något helt nytt (eller nygammalt). Tack för peppningen! Kram.

  2. Jag har smygläst din blogg ett tag nu men måste ju självklart önska er lycka till nu inför den stora flytten.
    Vi har gjort något liknande två gånger, en gång till Singapore och nu för 6 år sen till Australien. Visst är det lite läskigt men det är det bästa vi gjort!

    Lycka till!

    • Vad spännande med en smygläsare! 🙂 Det finns många sådana av statistiken att döma. Jättekul att du skrev och tack för pepp! Vi har också bott två rundor i USA förut, men det är annorlunda nu med stora barn, jobb och annat pyssel. Onekligen spännande!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *