03 sep

Greetings from Birmingham.

Jag har det bra, men längtar. Jag längtar faktiskt efter allt möjligt, så det är tur att jag har trevligt sällskap och får äta en massa god mat. Kommer du till Birmingham och gillar indisk matlagning måste du bara gå till Pushkar! Njutning på hög nivå…

Maken har det senaste dygnet gjort något smått ofattbart. Han packade in allt i förrådet i en lastbil (jag gissar att en och annat hjälpande hand varit inblandad), körde från Masmo, packade ut resten av ”spara-i-Sverige-sakerna” i Rödeby, sov några timmar, körde till Göteborg, packade ut allt vi ska skeppa till USA och körde tillbaka till Stockholm. 135 mil på 24 h och 20 minuter. Jag har oroligt följt framfarten, men tror att jag är minst lika lättad som han över att den här delen av vår flytt är avslutad.

Mässan är inte speciellt välbesökt och vi har inte massor att göra i vår monter, men inspiration finns överallt och jobba kan man göra på olika sätt. I morgon och på onsdag kommer nya kunder vällande in, eller hur? Ha en fin vecka, hör du. Jag tänker. Alltså finns i alla fall jag. Hur är det med dig?

2 thoughts on “Greetings from Birmingham.

  1. Vet du att min lillasyster bor i Birmingham? Hon jobbar på en restaurang nånstans, om ni blir hungriga igen. 😉
    ”The slug and lettuce” heter den, men jag vet inte om det är i närheten av mässan…

    • Tack för tipset! Vi har sista dagen på mässan idag och efter ihoppackningen av montern är det nog för sent att gå och äta någonstans. Ligger hennes restaurang i stan? Vi bor på Broad Street, ganska mitt i stan nära huvudstationen New Street. 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *