30 Aug

Låt mig presentera Huset!

Här har du huset. Taket ska fixas och mattan på övervåningen, men det ska tydligen fixas av våra hyresvärdar. Osmonds gamla hus sägs det. Jag måste bekräfta. Och vilka Osmonds förresten? Familjen? Donny? Marie? Någon avlägsen släkting. Pust. Spänningen tar kål på mig. Tur att jag är i Birmingham. Kanske är det då lite lättare att fokusera på annat än nervositeten för ett hus som kanske blir mitt hem?

20 thoughts on “Låt mig presentera Huset!

 1. Ligger i sängen och surfar på telefonen, så huset syns inte så bra. Men det är säkert jättefint. Och vad skönt för dig att saker börjar falla på plats.

  • Jag ser fram emot den där utsikten! Tror den blir det bästa med hela huset. Och att vi kanske kan få till lite trädgårdsarbete…

 2. Kan inte heller se. Så går det om man missar tåget tydligen. Men SKÖNT att det ordnat sig. Lycka till med resten. 😉

 3. Huset går tyvärr inte att se längre men jag hoppas att det kommer att dyka upp lite bilder här framöver. 😉 Är så glad för er skull vännen och så spännande. Äventyret rycker verkligen allt närmre. 🙂

  Haha, ja de är ju några att välja på de där Osmonds. 🙂

  Vill också passa på och skicka dig en stor kram och ett stort tack för dina ord hos mig. Jag är så glad att jag inte bara fann din blogg den där gången utan också en fantastiskt fin vän. Tack för att du finns därute Monnah och en dag hoppas jag att vi kan träffas och fika och prata bort några timmar. Du är en pärla och en oerhört uppskattad bloggsyster! Kram♥

  Lycka till nu med jobbet i Birmingham (ser fram emot att höra mer om det då du kommer hem) och allt spännande som ligger framför er.

  Kram Lotta

  • Ja, det lovar jag att göra! Tyvärr glömde både jag och Klaus att spara bilder från mäklarens hemsida, så nu blir det lite av en överraskning vad som egentligen väntar… 🙂

 4. Ahh, vilken teaser..! Nu klickade jag in för sent för att hinna se huset. Blev ju så nyfiken av ditt inlägg 🙂 Lycka till, ser fram mot bilder och berättelser från livet där borta!

  • Ja, jag ser också fram emot att få lite ordning på torpet och att ha någonstans att höra hemma!!! Huset verkar i alla fall vara vårt nu, men inte ens jag kommer ihåg hur det ser ut. Vi får väl se om 1,5 månad då vi först har avslutat allt här hemma och sedan varit på semester i den Hawaiianska övärlden. 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *