29 aug

På väg mot Birmingham.

Jag har ett fantastiskt roligt jobb. Idag har jag och L, min uppdragsgivare, roat oss med att ta fram vårens produkter och äta god mat. Du som pysslar med You Dos grejer har fina grejer att se fram emot! I morgon reser vi till Birmingham för att visa upp You Do för en ny kundkrets. England… Det var länge sedan! Jag borde egentligen ha laddat med någon härlig, brittisk serie som Cold Feet. En annan dag! 

4 thoughts on “På väg mot Birmingham.

  1. Vad? Vad är det för fina grejer?! När får vi se dem? Mer washi tejp, kanske..?
    Jag lovade mig själv att inte hoppa på washi tejp-trenden, men…
    Grattis till huset, förresten, det är inte fel att veta var man ska bo. Lycka till!

  2. Blir så glad av att läsa om lyckan över ditt jobb. Det betyder så mycket att man trivs med sitt jobb. Och England… ja, du känner ju till min kärlek till detta land. Ha det fantastiskt trevligt och insup lite brittisk feeling för mig med. 🙂

    Kram Lotta

    • Nu har jag samlat på mig lite England till dig också. Varsågod! Tyvärr är det väl inte precis det England som du är så förtjust i som jag får uppleva just den här veckan… Birmingham är inte det roligaste stället på den här ön om man säger så. Jag måste ändå säga att det är mycket bättre här än jag hade förväntat mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *