25 aug

Nu ska jag njuta av livet!

Medan jag gör det kan du hjälpa mig fylla på min äventyrslista (bucket list). Vad får jag inte missa? Vad är det bästa du har gjort i ditt liv så här långt? Det skulle väl vara kul om jag kunde sammanfatta alla tips från Facebook och den här tråden? Om du vill vara anonym går det också att mejla mig på monica[@]bernpaintner.com. Tack på förhand!

4 thoughts on “Nu ska jag njuta av livet!

  1. Ganz oben auf meiner Liste stünde sicherlich: Austauschschülerin gewesen zu sein – mit allen ”Folgen” ( :
    In diesem Sinne ein ganz lieber Wochenendgruß!

    • Hahaha! 😀 Ja, men det ska jag tala om för barnen! De blir kanske inte utbytesstudenter, men de lär väl känna en massa amerikaner i alla fall. Kanske hittar de sig en liten extrafamilj någonstans också?

    • Tack snälla! Den låter superspännande. Jag får läsa den senare i höst då jag ska komma igång med litteraturinhämtning igen. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *