23 jun

Glad midsommar!

Tre gånger 20 ägg är kokade och skalade (har bra tips på hur man kokar många ägg på en gång, men får ta det en annan gång), 7 kg nypotatis är skrubbade (förvisso av min syster och kusinens fru), fyra pajer är redo att huggas in i, dill, chokladmynta och gräslök skördad och de klassiska midsommartårtsbottnarna är klaaaara! Andra har gjort annat och nu ska vi pussla ihop allt. Glad midsommar!

2 thoughts on “Glad midsommar!

    • Vi är en stor familj och är vana vid sammankomster med mycket folk. Är man redan många gör det liksom inte så mycket om det kommer fler. Är man få blir varje ny deltagare mycket mer märkbar i de praktiska förberedelserna. Detta blev verkligen en toppenmidsommar. Så glad att våra amerikanska kusiner och deras barn fick uppleva vår version av en riktig midsommar (som inte innehåller någon alkohol, det var grannarna som stod för visst skränande).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *