03 maj

När vår uttjänta favorit fick ett nytt och bättre liv.

Vi har ingen ”vanlig” elvisp, bara en som monteras på hushållsassistenten. Därför känns det ibland snabbare och lättare att vispa för hand. Den lilla vispen med äckligt handtag som blev alldeles strävt i diskmaskinen var favoritvispen tills den för ett tag sedan bröts av vid användning. Eländes elände, vad fanns att göra? I samma veva skickade lillebror en bild på någon fint han hade snidat (han är en riktigt Emil) och jag fick en briljant idé. Skulle han kanske kunna snida ett rejält handtag till vår trotjänare? Skulle favoritvispen med det otäcka handtaget kunna bli perfekt på riktigt? I måndags fick jag svaret i min hand. Detta är perfektion. Dagarna i diskmaskinen är slut och i fortsättningen blir det handdisk, men Who cares? Förstår du hur lyxigt det är med ett handtag i ene? En ny familjeklenod är skapad.

Ps: Nu fick jag reda på att enet är taget från Bredavik, det här blir bara bättre och bättre.

2 thoughts on “När vår uttjänta favorit fick ett nytt och bättre liv.

  1. Åh så fin 😍🤩 smart och svinnsmart.

    Hoppas allt är bra m dig.

    Jag har haft lite bloggpaus både skriva läsa orka men kikat hos dig och dig men inte orkat skriva nåt särkilt.

    • Allt är väl här, ännu bättre känns livet med denna visp i handen. Hehe. Snart måste väl dina eländen vara över?! Hejar på dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *