07 apr

Påskstängt.

Nu tar jag påsklov i några dagar då ”barnen” är hemma. Igår laddade jag upp med spadag hemma hos syrran (jag lånade hennes badkar, använde lyxiga produkter och gjorde hårinpackning) för att sedan ge mig på långrepetition inför dagens konsert. Årets långfredag går därmed i musikens tecken – vi har genrep i eftermiddag och så kör vi!

Jag vill önska dig en fin påskhelg, förslagsvis i sällskap med Lamb of God. På måndag är jag tillbaka.

4 thoughts on “Påskstängt.

  1. Underbart, njut av din påsk och musiken och ett lånat badkar. VARDAGSLYX! Jag har inget badkar, men jag har haft ett i ungefär 10 år av mitt liv och jag saknar det väldigt mycket. Jag älskade badet! Undra om man kan sitta i duschen, haha, och få samma känsla, eller om det bara känns deppigt.

    • Min kompis har precis köpt ett stort sittbadkar i plast som hon och hennes dotter båda har använt flera gånger och de älskar det! Funderar på något liknande.

  2. Ha så underbart med familjen i påsk! Hade middag hos m&p idag med syster och bror och barn. Världens mysigaste. Men jag kan som synes inte somna än, 6.20 på morgonen. Har laddat med värktabletter och extra sömnpiller nu så jag skyndar mig att skriva innan de verkar och gör mig lite väl ”go och glad”. 💙

    • Usch för sömnproblematik, hurra för den mysiga middagen. Här blev det en finfin påsk att minnas med glädje.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *