05 sep

Ljust och Fräscht möter Fiffi.

Jag berättade om den roliga kvällen med Ljust och Fräscht för Fiffi. Som den kreativa människa hon är kom hon naturligtvis på hur vi skulle styla om våra omoderna HEM-bokstäver till ett ord med lite mindre att leva upp till. Känner ni er inte lite ”Meh!!!” ibland? Jag gör sannerligen det. Nu får det här stå kvar ett tag så vi kan gå omkring och fnissa för oss själva då vi rör oss runt kök och matbord…

2 thoughts on “Ljust och Fräscht möter Fiffi.

  1. Ville bara säga hej 🙂
    Jag har faktiskt inte en enda bokstav här hemma. För många år sedan hade jag kylen full av fula plastbokstäver i massa färger…….. barnens älsklings sysselsättning ett tag.
    Kanske jag också borde falla för frestelsen och investera i ett K kanske.
    Ha det gott!
    Kram Kristina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.