26 nov

Advent 2022.

VARJE år slås jag av hur fin sonens lilla julkrubba är och den gör mig glad precis varje gång. Det här är alltid det första julpynt som åker upp här hemma och det innebär att advent härmed kan hälsas välkommen!

Då gör det ingenting att huset är lite upp och ner. Eller lite. I varje rum ligger grejer lite huller om buller, men efter Skottland och allt runt adventskonserterna denna helgen fick det bli så.

Köksstjärnornas lampor hade klarat sig och när lamporna lyser tänker man inte så mycket på de små fläckarna. Vådan med vita pappersstjärnor är ju just att de lätt blir lite ofräscha med ett gäng år på nacken. Jag tycker ändå om dem och är glad över det mjuka ljus de bidrar med i köket under den kommande månaden. Elpriserna får vara vad de är, jag går hellre i skitiga strumpor än låter bli att tända adventsljusen i våra fönster! Hur tänker du?

2 thoughts on “Advent 2022.

  1. Vi äger ingen stjärna, men vi tänder många ljus och små källor som sprider. Och krubban har åkt fram, men den är inte lika fin som den ni har. Eller fin på ett annat sätt i alla fall. Mormor gav den åt oss i inflyttningspresent och den har varit hennes mammas tidigare.

    • Mormors mors krubba låter precis i min smak! Jag älskar ”Vi tänder ett ljus i advent”, inte en stjärna i varje rum i huset. Det är ingenting som säger att mer är bättre, men jag är ju förtjust i att ta in julen överallt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *