07 nov

Minneskonsert, I can see the light.

Vilken kraft det finns i musik, vilken tröst den kan ge. Vår minneskonsert fyllde Fredrikskyrkan till sittplatser på golvet.

Vid sådana här tillfällen kan jag bli så uppfylld att jag bara vill sluta sjunga och lyssna, få vara med i upplevandet mer än i utövandet. Jag är mest glad över att jag inte började gråta i år. Det har annars hänt förut.

Flera av de stycken vi sjöng på svenska finns inte på Spotify, så de finns inte i den här listan. Här har du i alla fall musik för sorg och tröst.

4 thoughts on “Minneskonsert, I can see the light.

  1. Så trist att jag missade, men jag var ”hemma” i Holmsjö på minnesgudstjänsten med fackeltåg och min gamla kör sjöng. Efter det var jag helt dränerad och orkade inte mer den dagen. Jag är helt säker på att det var en fantastisk upplevelse för alla som var där.

    • Jag tycker det låter jättefint. Man kan inte orka allt, inte ens om det låter trevligt och bra på alla sätt och vis. ❤️

  2. Det där var inte nåt landsortstradigt försök att sjunga lite. Har förstått det av vissa yktlar ni gett er på förut, inte örwcis Agneakognivå (även om han drar i hjärtetrådarna så är väl hans verk sällan skrivna för mer än max två juniortämmor, om man säger så. Så glad för alla mina (många) vänner som får sjunga i så fantastiska körer. Bra jobbat. ❤️

    • Vi har en amerikansk dirigent som hittade en svensk kärlek och vägrade att acceptera att ett svenskt litet pastorat bara behöver nöja sig med ”sjunga lite”. Han har jobbat mot det här målet under många år och det är så roligt att få vara en del i hans spännande målsättningar! ❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *